Freezing feet

Updated wishlist

Skærmbillede 2016-01-14 kl. 16.17.43

Jeg er lidt bagud med mine månedlige ønskelister… Så her kommer den fra januar! Bedre sent end aldrig som man siger! Alle items denne måned ligger i den dyre ende og også derfor intet af det bliver klikket hjem.. Når man er husejer kommer der en HEL DEL udgifter i januar måned, så der er ikke råd til snold. Men man har vel lov at ønske sig en masse alligevel!

Jeg er MEGET dybt forelsket i de smukke ringe fra Carré og jeg er simpelthen nødt til at eje en af dem i næste måned.. Kan bare ikke vælge hvilken en af dem det skal være.
Jeg må gå i tænkeboks lidt endnu! Der er langt til februar måned..

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freezing feet