YSL + KATE MOSS

ASOS wishes

Opdateret fior nylig88affilliate link: 1 HER/ 2 HER 3 HER

Nu er der ikke længe til lønningsdag – nogen har måske allerede været så heldige at have fået løn allerede her inden weekenden. Så både til jer der endnu ikke har fået løn (og til jer der har!), så har jeg fundet et par billige favoritter frem til jer inde fra Asos webshop! Jeg er specielt vild med trøjen! Den måtte meget gerne flytte ind i min garderobe.

Nu vil jeg hoppe i noget tøj og ellers begynde så småt at gøre mig klar til tøseaften. Vi er fire piger der skal hygge i aften med god mad og X-Factor. Det bliver super hyggeligt.

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YSL + KATE MOSS