ASOS wishes

INSPIRATION OF THE DAY

d6aa0a09259e087b81968a97b1221a53

Goodmorning!! Jeg faldt over dette overdrevet lækre skønne billede af en fantastisk smuk kvinde her til morgen på Pinterest. Jeg er helt bedøvet over hendes sindssygt smukke udseende og flotte lange mørke hår. Endnu en grund til jeg lader mit hår vokse endnu mere og beholde min egen mørke hårfarve lidt endnu og ikke springe ud i lyse striber…

I aften skal jeg ud og spise kinesisk med min søster og svoger, efterfulgt af en hyggelig aften alene hjemme foran fjernsynet med kaffe og mine yndlings piger! Men først står den på et par timers arbejde og oprydning!

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS wishes