I really want

Hair tips

12067131_10154069911254306_703182993_nGodaften bloggen! Flere og flere er begyndt at spørger mig ind til hvilke produkter jeg bruger til mit hår, så tænker at det er lettest at jeg viser hvilke jeg bruger herinde. Faktisk er det ikke noget vildt jeg gør ved mit hår, men jeg bruger disse to helt fantastiske produkter dagligt i mit hår morgen og aften.

Denne fra Schwarzkopf har jeg snart brugt i rigtig mange år og kan simpelthen ikke undvære den. Den er til slidte og spaltede spidser og bruger den faktisk i både vådt og tørt hår! Helt fantastisk produkt og tilmed også på tilbud lige nu.

Det andet produkt kan købes i de fleste supermarkeder og er også fra Schwarzkopf og jeg bruger også faktisk både shampoo og balsam fra samme mærke også! Denne serie er jeg egentlig bare ret vild med og gør mit hår lækkert og blødt og så dufter de tilmed super godt.

xx

   

3 kommentarer

 • Nadia N

  Synes godt om;-)
  Tak for tip!
  På hvor lang tid er dit hår vokset til din nuværende længde? Kan huske du har været kort håret på et tidspunkt.
  Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lorentzen

   Der er faktisk ikke gået mere end et års tid! 🙂 Det vokser som ukrudt, haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia N

  Virkelig imponerende!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I really want