Friday night

Table books

12910298_10154116252664306_530717872_nSynes bøger er med til at give et helt specielt look i ens indretning! Jeg har selv fået samlet mig 4 stykker indtil videre og der er stadig en hel del jeg skal have købt i fremtiden..

Jeg køber alle mine bøger hos Saxo, som har nogle helt fantastiske priser på disse fine fashion bøger, hvis man er plusmedlem! Det koster sølle 49,- kr om måneden og er hurtigt hentet hjem(hvert fald for mig!), med de besparelser jeg gør mig derinde hver måned.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday night