Fremtids-update

Be your own hero

Opdateret for nylig35

Mit liv køre med 180 km i timen i øjeblikket og jeg er ved at finde ud af hvem jeg er helt inderst inde. En masse ting er gået op for mig, som jeg har gået og lagt skjul på i rigtig mange år tror jeg. Jeg er ved at finde mig selv og hvad jeg gerne vil være..

Jeg har aldrig været selvstændig, levet mit eget liv og stået på egne ben! Det gør jeg nu, og jeg nyder det. Ingen forpligtelser eller noget andet, jeg lever som jeg vil, som den jeg er!

Tiderne er ændret og sommeren er allerede i fuld sving. Det hele har også givet mig endnu mere blod på tanden her inde på bloggen, jeg elsker virkelig at dele min hverdag med jer.. I er fandme så søde allesammen! TAK

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fremtids-update