ASOS wishlist

Fremtids-update

naja_munthe_00021 e5639edef1cd4a4150df987409fe74c5 tumblr_mf8mk5cTNn1ql0m76o1_500
Godaften! De seneste par dage er der sket en hel masse nye ting og inden længe kommer dagen hvor vi skriver under på at huset skal sælges. Den dag som jeg havde håbet aldrig skulle komme, men det gør den og nu er den rigtig tæt på faktisk. I onsdags var vi forbi mægleren og få snakket om de sidste ting inden det hele sættes i gang! Mærkelig følelse og en rigtig øv dag blev det til..

Men nu er der alligevel kommet en lille smule optur, da jeg nemlig er faldet for et nyt dejligt sted, som jeg håber kan blive mit næste hjem. Allerede nu er jeg begyndt at overveje indretning, da jeg er ret sikker på at min boligstil bliver ændret drastisk når jeg igen for mit eget hjem! – Ligesom tøj kriser,så findes der også indretningskriser i min verden…

Jeg drømmer lidt om en indretning ala den på ovenstående billeder. I hvert fald kunne jeg virkelig godt tænke mig en rigtig fancy og lækker sofa, tæpper, designer lamper og store potteplanter. Man har vel lov at drømme lidt 😉

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS wishlist