New tattoo

Usikkerhed og endnu et TAK

bc3e5c02a8be448b0b02aa17e3a87f6eKender I det når man har sat sig for noget, men alligevel ikke kan holde det? Når man er for svag! Sådan har jeg det i øjeblikket – der er SÅ mange ting jeg gerne vil gøre og ikke gøre og ting jeg gerne vil sige – men alligevel kan jeg ikke holde mine “aftaler” overfor mig selv! – Det er ikke en rar følelse at gå rundt med i kroppen.

Måske det hele handler om at jeg er usikker på mig selv, som jeg skrev i et tidligere indlæg, så er jeg MEGET selvkritisk, hvilket i det hele taget nok er det der er grunden til det hele – og en ting jeg skal lære at arbejde med! Heldigvis hjælper alle jeres søde kommentarer en hel del på det hele og på mit humør, så TAK for det <3 Bloggen er virkelig blevet et frirum på det seneste og et godt sted at komme af med tankerne på for mig! Ha en dejlig dag, allesammen xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New tattoo