Hello AGAIN

Asos wishlist

fg ttaffiliate: 1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER

Godmorgen! Har her til morgen siddet og fundet lidt lækre items inde på Asos. Har ikke fået gennem studeret shoppen hele sidste uge, så der er virkelig en hel del lækre ting jeg godt kunne klikke hjem! Desværre er jeg gået i ekstrem sparrings mode, så jeg kan shoppe en hel hel masse når jeg rejser til Dubai om lidt over 3 mdr…

Men I skal selvfølgelig have muligheden for at klikke mine favoritter hjem, hvilket jeg virkelig vil være misundelig over! Specielt nr 2 og 4 ville jeg meget gerne eje…

Har også sat lidt nyt fra min egen garderobe til salg HER<3

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello AGAIN