New black shoes

Boozt wishlist

Skærmbillede 2016-06-14 kl. 18.12.47
affiliate: 1 HER  2 HERHER 4 HER 5 HER 6 HER 7 HER

Godaften! Har fundet lidt af mine favoritter frem inde fra Boozt webshop, nogle af ovenstående items er tilmed på tilbud derinde i øjeblikket. Jeg har set lige investeret i stiletterne fra Bianco og de er helt fantastiske. Jeg klarede en hel bytur sidste weekend UDEN at få det mindste ondt i fødderne..

Er ret vild med alle items faktisk og overvejer meget om jeg skal klikke den sorte kjole hjem! Den er ret fin synes jeg. Og ville passe perfekt til weekendens bytur. xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New black shoes