Boozt wishlist

Keep fighting

6a4b116709ffa510a234a7e6a5cf9dad

Én ting jeg har lært mig selv igennem det sidste halve års tid er aldrig at give op! I rigtig mange år har jeg været utrolig svag og aldrig tænkt på mine egne behov og derfor altid bare levet efter hvordan andre syntes eller også har jeg bare “nøjes” med.. Jeg har altid set mig for svag til at gøre de ting jeg virkelig ville, givet op og rettet mig efter andre.

Lige nu føler jeg at jeg rammer toppen. Jeg har endelig gjort noget for mig selv, tænkt på mig selv og stået fast ved en beslutning, som jeg kun har været alene om! Jeg er ikke bukket under selvom jorden ramlede sammen. Jeg rejste mig i hvert fald igen uden at kigge mig tilbage.
De sidste par måneder har muligvis været den største lektie i hele mit liv og jeg har aldrig følt mig stærkere og mere selvstændig! Jeg har lavet mine fejl og jeg har indset dem. Både egne fejl og brugt en masse tid på de forkerte personer. Note til mig selv: Lad vær og brug tid på en person, der ikke er det værd! Problemet er deres, ikke dit.

Et råd jeg vil give videre til alle andre jeg møder på min vej – lige meget hvor trist og uoverskueligt verden virker, så rejs dig og kom igennem uanset hvad. Bagefter føler du dig som en vinder og det er dét der er det vigtige! xx

   

2 kommentarer

 • Diana

  Hej Mette
  Ønsker dig alt det bedste. Du er en stærk pige du skal nok komme strækere på den anden siden. Ved lige præcis hvordan du har det og går igennem. Gik bare lyst til at skrive at jeg tænker på dig ig ønsker dig det bedste

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lorentzen

   Hej Diana!
   Tusind mange gange tak .. Ja, det er ikke nemt

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boozt wishlist