Asos wishlist

Snapshots fra Instagram

yGodmorgen girls! Gennem de sidste par uger har min hverdag været lidt vendt op og ned synes jeg, den ene dag har jeg været fuld af energi og dagen efter kan jeg være totalt drænet for både energi og overskud. Men jeg føler jeg er ved at komme igennem det, takket være nogen fantastiske mennesker i mit liv! Et KÆMPE tak til mine forældre, Mie, Signe og S.

Nu ser jeg blot frem til sommerferien med endnu flere gode stunder med dem jeg elsker og holder af!
Men selvom det har været en rutsjebane de sidste par uger, så har der været rigtig mange opture alligevel. Jeg er blevet lyshåret IGEN og jeg er virkelig glad for jeg tog den beslutning. Faktisk imorgen (onsdag), skal jeg til frisør og have frisket bunden op så jeg er klar til at gå sommerferien i møde og min frisør går på barsel..

Jeg har haft de mest sjoveste byture, hyggeture, sol i haven og fantastiske aftener hos mine forældre med god mad og hygge! Lad sommeren vare for evigt<3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos wishlist