Mine nuværende 5 opture

At stå på egne ben

7d8d7994a27eee05861479d774fb78ee
Én af de ting jeg har tænkt meget over de sidste mange år, var tanken om at jeg måske en dag skulle stå på egne ben. Som nogle af jer måske ved har jeg været i et forhold i 12 år. Dvs. siden jeg var 13 år og har i de sidste 4 år boet ude. Både i lejlighed og så i vores hus vi købte sammen for halvandet år siden.

Det er første gang i mit voksne liv jeg skal stå alene. Være alene om mine beslutninger, mine handlinger og mine egne følelser. Det føles rart. Jeg er ved at finde ud af hvem jeg inderst inde er, hvem den pige er der befinder sig inde i mig. Det er tankevækkende at man ligeså længe man kan tænke tilbage, har været en del af en anden, som nu ikke længere skal være en del af en som person!

Jeg har lært at jeg er meget mere stærk end jeg havde regnet med. Uden at lyde selvglad, så er jeg en meget positiv person.

“Der er ikke noget der er så slemt, at det ikke er godt for noget andet”

Tanken om at skulle ud i den store verden nu og finde ud af endnu mere omkring mig selv, gør mig virkelig glad.. Jeg skal være den københavner jeg har drømt om siden jeg var helt lille!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nuværende 5 opture