Throwback JULY

Quick update!

God eftermiddag alle sammen. Puha, sikke nogle travle og underlige tider jeg vader rundt i i øjeblikket. Jeg får virkelig ikke brugt ret meget tid herinde, hvilket er rigtig ærgerligt, når jeg smadder gerne vil opdatere jer hver dag! – Nu er der heldigvis kommet lidt ro på min hverdag igen og den er ikke ligeså kaotisk som den ellers har været de sidste mange måneder..

Jeg fik sidste weekend fejret min fødselsdag med min dejlige veninder og ville rigtig gerne have delt en masse billeder derfra med jer, men allerede under maden var jeg godt kørende grundet alt for meget vin, så de billeder der nu engang er taget fra aftenen, er vidst lidt for private til at dele herinde 😉 .. Men jeg havde en rigtig dejlig aften og fik nogle super fine gaver, som I kan se lidt af inde på Instagram By.ml <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throwback JULY