SUNDAY mood

Another wishlist

Skærmbillede 2016-09-20 kl. 20.21.47
Godaften ladies! Jeg har virkelig mange, som i rigtig rigtig mange ønsker lige i øjeblikket og selvfølgelig laver jeg collager herinde som sædvanligt, da det også er en rigtig god måde at holde overblik over dem alle! He he
Alle ovenstående ting kunne jeg rigtig godt tænke mig og jeg er faktisk lige nu allerede på jagt efter en Kartell lampe til vores stue. Og lige præcis den sorte model tror jeg ville passe rigtig godt ind til vores ellers neutrale farver vi har herhjemme i hele vores indretning.

Nu vil jeg smutte under dynen, da endnu en arbejdsdag kalder imorgen (på min ellers normale fridag!), men pengene hænger jo ikke på træerne, når man gerne vil købe og rejse en hel masse i fremtiden. Sleep well girls xx

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY mood