MAKE UP BRUSHES

HEY YOU, AUTUMN

Opdateret for nylig129Opdateret for nylig128Opdateret for nylig130 Godmorgen! Så ramte efteråret os for alvor og jeg er faktisk ret vild med det. Der er ikke noget mere lækkert end at vågne om morgenen og have varme i gulvet på badeværelset. Jeg står gerne op en halv times tid før om morgenen for at sidde med dynen og min morgenkaffe i sofaen og slappe af.

Nu vare det nok heller ikke længe før vi skal have så småt gang i brændeovnen herhjemme, det bliver så hyggeligt om aftenen! Der er nu noget skønt ved efteråret<3
Har fundet lidt smukke stemningsbilleder ovenover, som jeg synes giver er rigtig godt billede af hvor dejlig en årstid det egentlig er! –


xx

   

2 kommentarer

 • Louise

  Hvad er din hemmelighed bag mysteriet at kunne stå så ufattelig tidligt op hver dag? 🙂

  Jeg vil rigtig gerne blive bedre til at komme tidligt op og få noget ud af dagen. Hvilke fif bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lorentzen

   Hej Louise
   Jeg tror ganske enkelt bare det handler om tilvending 🙂 Dengang jeg gik i skole kunne jeg sagtens sove længe i weekender, men efter jeg startede fuldtidsjob og fik en “fast morgenrutine” har det bare hængt ved lige siden.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKE UP BRUSHES