It's fall season

HOME INSPIRATION

Opdateret for nylig123

Morning! Sidder lige og nyder min sædvanlige morgenkaffe foran fjernsynet. Klokken er lige knap 06 og jeg er ved at skal ud af døren faktisk. 12 timer skal lige overstås på job i dag, så det bliver en lang dag igen igen. Men jeg tæller ned til ferie.

Har fundet lidt fine inspirationsbilleder til jer her til morgen fra min HOME billedmappe. Faktisk så har jeg tusindvis af gemte billeder på min computer af inspiration til hjemme. Jeg elsker at sidde og finde billeder på nettet og blive inspireret til indretning af mit eget hjem. Der er nemlig sket noget fantastisk, som jeg snart vil skrive lidt mere om herinde! Ha en skøn dag xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's fall season