HOW TO STAY HEALTHY?

INSPIRATION AND WISHES

Opdateret for nylig121

Jeg er blevet ret vild med tanken om en velour sofa. “Desværre” tror jeg ikke den fungere særlig godt sammen med tre hunde der fælder virkelig meget året rundt! Men tanken og drømmen om den en dag, vil nok blive ved med at være der lidt endnu. Den er simpelthen så fin synes jeg!Skærmbillede 2016-09-24 kl. 23.06.17

Der går lidt meget bolig i den herinde af og til og jeg er faktisk også lige faldet for lidt lækre ting fra H&M Home afdelingen. Jeg er meget begejstret for deres sengetøj og har en hel del derfra. Det næste jeg skal have investeret i er de to sæt ovenover og den fine morgenkåbe. Dem får jeg vidst aldrig nok af og lige præcis denne er en nyhed og ligger til en rigtig fin pris af 249,- !


xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO STAY HEALTHY?