BEAUTIFUL EARRINGS ON BUDGET

MAKE UP BRUSHES

Opdateret for nylig127Affiliate kabuki brush, powder brush, blush brush, brush cleaner

Godmorgen ladies! Er der nogle af jer der i forvejen kender til Elf Cosmetics? Hvis ikke, så er webshoppen klart et kig værd. De har tonsvis af make up produkter til virkelig gode priser og det er faktisk derinde fra jeg køber mine make up børster. Specielt kabuki børsten er jeg rigtig glad for og har ellers prøvet en hel del slags, men denne er nu min favorit og ellers er jeg også tilhænger til de to andre børster om jeg har linket til.

Brush cleaneren vil jeg anbefale alle! Den er super nem og det er en rigtig rar følelse at vide man har rene og friske børster hver morgen, når man påføre sin make up! Den er virkelig pengene værd.


xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTIFUL EARRINGS ON BUDGET