Inspiration #HOME

This weeks HOT LIST

Skærmbillede 2016-09-08 kl. 11.16.50
affiliate/ Ringe Ole Lynggaard, Tasker Gucci og Saint Laurent,
Støvler Vagabond, Jakke Munthe, Bøger Chanel

Lige i øjeblikket er der UTROLIG mange items jeg gerne ville klikke hjem. Jeg har faktisk ikke “power shoppet” i rigtig lang tid synes jeg, har været meget fornuftig med mit dankort 😉 – Og det begynder at sætte sine spor nu, da der virkelig er mange nye lækre ting jeg godt kunne tænke mig.

Alle ovenstående items er kun en brøkdel af alle dem jeg ønsker mig, lig mærke til jeg siger “ønsker” – mit dankort må nemlig ikke misbruges før jeg har været i Dubai! (SOM JEG SKAL SNAAAART!)

xx

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration #HOME