Boots under 1000 ,-

WE TAKE THEIR UNDERWEAR!

Opdateret for nylig124SPONSORERET INDLÆG

Det er lidt en spøjs overskrift og skal ikke forstås på den måde at jeg prioritere at snuppe min mands underbukser herhjemme fremfor for mine egne. Men faktisk er deres underbukser utrolig rare og behagelige at have på og jeg er sikker på hvad end andre piger siger/mener, så tror jeg vi alle kan blive enige om at de er pisse behagelige at tulle rundt i herhjemme.

– hvis man tænker over det, så har en mand faktisk ikke ret mange ting i fred. Deres underbukser er behagelige, deres skjorter er utrolig lækre og “luftige” at sove i om natten og tilmed kan være ret så sexet for en kvinde at bære ved sovetid, sokker og t shirts kan vi også sagtens stjæle fra dem, men derimod ville de være meget kiksede hvis de lånte vores tøj! De stakkels mænd der ikke har noget i fred mere. Det hele skal være så smart og alle de hypede mærker begynder at designe undertøj der overhovedet ikke er behageligt, men i den verden vi lever i nu, køber vi det jo glædeligt alligevel, grundet de “rigtige” små mærkater der sidder helt gemt væk i vores tøj og egentlig bare sidder og kradser godt og grundigt.

MEN – Opel har nu igangsat en ny kampagne der sætter fokus på mænd og tilbyder tilmed gratis testosteronvenligt undertøj, så en mand igen kan føle sig en mand og tilpas! I den sammenhæng har de lavet en skide god kampagnefilm dedikeret til de stakkes mænd.. Den er klart minutterne værd at se!

CloseUp_D


xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boots under 1000 ,-