HELLO OCTOBER

ACNE SHEARLING JACKET

P00190991

Acne jakke HER

Jeg drømmer mig helt væk i denne jakke som vejret ellers har været i dag. Det har regnet og blæst så forfærdeligt meget i dag og det var hundekoldt i morges kl 6.30 da jeg skulle ud af døren og afsted på arbejde! Jeg ville rigtig gerne eje denne meget smukke (OG VARME!!) jakke fra Acne, desværre er prisen helt hen i vejret og alligevel er jeg sikker på den er alle pengene værd. Og så er den tilmed virkelig flot! Den fås vidst i flere forskellige farver pels indvendigt, men denne synes jeg nu er ret fin. Desværre udsolgt hos Mytheresa, men måske til at få andre steder eller hos andre webshops! Jeg drømmer lidt videre om den i hvert fald..


xx

   

2 kommentarer

  • (Håber det er ok, at jeg skriver her) Jeg oversejer at sælge min magen til denne i sort og med lyst for, hvis du/nogen andre er interesseret. KUN fordi jeg har så mange jakker, at jeg ikke får den brugt, og det er virkelig en skam, for den er fantastisk! Jeg sælger den for 11.000kr. Den er helt fejlfri!

    Du/I kan bare skrive til min mail, hvis det er: f_bkce@hotmail.com.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO OCTOBER