3 FROM ASOS

FUTURE PLANS

//SPONSORERET INDLÆG

Jeg får tit spørgsmålet “Skal du ikke læse videre?” – mit svar er stort set altid det samme og har altid været det. Jeg læser videre den dag jeg føler for det.. Og lige nu er tiden der bare ikke i mit liv til at jeg føler jeg skal læse videre. Måske også fordi jeg er total lost omkring HVAD og HVOR jeg skulle læse videre henne og om det i så fald er noget jeg skal gøre om 3, 5 eller 10 år.

Jeg tror der er rigtig mange unge mennesker der har det på den måde og har går rundt med tanken om at skulle gå i skole igen ville være det mest forfærdelige! Jeg tror nødvendigvis ikke vi unge mennesker behøver at gå rundt med den tanke længere og Erhvervsakademiet har lavet en rigtig sjov og spændende video omkring det med indlæring og om at skabe balance både på studiet og på jobbet.. Den er helt klart lige minutterne værd at se!

Når jeg sidder og skriver dette indlæg er det alligevel egentlig ikke så “skræmmende” en følelse at tænke over at jeg muligvis på et tidspunkt skal til at læse videre til hvad jeg nu engang ender med. Måske Erhvervsakademiet, hvem ved..

I så fald er jeg sikker på at der er sket en masse ændringer inden for skolegang og læring siden jeg gik ud af handelsskolen for snart mange år siden (Føler jeg!) Måske det er mit 2017 nytårsforsæt – finde ud af hvad der skal ske i fremtiden. Jeg mener bestemt ikke i skal lade jeg skræmme hvert fald!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 FROM ASOS