MORE BLACK "FRIDAY" WISHES

FØRSTE ADVENT

15218320_10154816288479306_1539785889_n
Godmorgen bloggen. Eller vi er ved at være ret langt op ad dagen nu faktisk. Jeg startede min morgen ud med en god omgang morgenmad og advents gave fra min søde mammi <3

Var i morges også et hurtigt smut i IDEmøbler som jo har vilde rabatter til og med i dag – og jeg fik købt nogle rigtig fine ting, bl.a. denne sorte fine lysestage på billedet. Nu vil jeg gøre lidt rent og ellers slappe af resten af dagen! God søndag xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORE BLACK "FRIDAY" WISHES