IN THE FITTINGROOM

MY CHRISTMAS WISHES

skaermbillede-2016-11-14-kl-06-09-21
Min familie har bedt om ønskesedler for længe siden og jeg selv har allerede også fået købt de første 5 julegaver.. I min familie går vi RIGTIG meget op i jul og det er en hel speciel tid som vi holder meget af at hygge sammen omkring. I år skal jeg holde jul med familien i Rødvig (vi holder ellers ikke ret tit jul sammen, men i år er det deres tur), det bliver super hyggeligt og jeg glæder mig allerede utrolig meget til d 24 december.

Men i den anledning har jeg jo også allerede afleveret mine ønskesedler og på collagen ovenover, har jeg prøvet at samle lidt af mine ønsker til jer, så I måske også kan få lidt inspiration til juleønsker. Jeg ved det for mange kan være svært at skrive en ønskeseddel, jeg har heldigvis aldrig problemer efter jeg er flyttet hjemmefra! xx

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IN THE FITTINGROOM