FAUX FUR JACKET

SUNDAY AND HOME INSPIRATION

opdateret-for-nylig146
Godmorgen girls! En stille og rolig weekend er nu snart ovre og jeg skal spendere dagen med en masse læsning og inspiration, dog også en lille hyggetur med min savnede veninde her senere i dag! Jeg er begyndt lidt at overveje at skifte stilen ud herhjemme med lidt mørkere nuancer og lidt mere dekoration, da jeg faktisk ikke er ret meget til nips og dimser alle vegne. Har derfor fundet lidt lækre inspirations billeder frem fra Pinterest! Ha en dejlig søndag xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAUX FUR JACKET