FROM THE WEEKEND

ZARA HOME

15300652_10154824316114306_1592823474_nGodmorgen girls. I sidste weekend åbnede Zara HOME butikken jo i københavn (skråt over for Illum) og jeg var selvfølgelig lige et hurtigt besøg derinde og kigge. Jeg var solgt! Det er simpelthen den fineste butik og helt sikkert et besøg værd. Jeg var inde i butikken også da jeg var i Dubai, men lidt svært at transportere bolig ting med hjem i sin kuffert.. Så jeg var rigtig ærgerlig over jeg ikke kunne få alle de fine ting med hjem! Men nu kan jeg alligevel… 😉

Ha en dejlig dag! xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROM THE WEEKEND