MY NEXT TATTOO

LEOPARD PYJAMAS SET

skaermbillede-2017-01-25-kl-19-15-23
AFFILIATE pyjamas sæt ASOS

Godaften. så har jeg endelig fået smidt stængerne op i sofaen og det er tid til at slappe af. Synes det har været en mærkelig og underlig dag, men måske fordi der sker tusinde ting i mit liv for tiden, at jeg føler mig stresset 24/7.

Jeg ved ikke noget bedre end at når jeg kommer hjem fra en travls dag og hoppe i hyggetøjet ASAP. Det har jeg selvfølgelig også gjort her til aften og ligger nu med dynen og en kop kaffe. Ovenstående sæt fandt jeg hos Asos, som jeg synes er virkelig fint og det perfekte sæt at tulle rundt i herhjemme om aftenen eller morgenen. Så fint! Ha en dejlig aften xx

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY NEXT TATTOO