LEOPARD PYJAMAS SET

MARIA NILA HAIR PRODUCTS

skaermbillede-2017-01-26-kl-05-48-26AFFILIATE shampoo HER balsam HER silver shampoo HER balsam HER

Godmorgen girls..

Er der nogle af jer der har prøvet shampoo og conditioner fra Maria Nila? Jeg overvejer at bestille ovenstående to slags hjem, men jeg ville egentlig gerne lige høre jeres mening omkring produkterne inden jeg beslutter mig. Jeg er gået all in på hår produkter og mit dankort brænder næsten denne måned med alle de penge jeg har kastet efter shampoo og frisør.. Ha ha

Silver shampoo’en (har jeg hørt) skulle være rigtig god, har nogle af jer prøvet den?
xx

   

3 kommentarer

  • Line

    Jeg bruger begge dele og er rigtigt glade for begge – det har gjort en tydelig forskel for mit hår (som er tykt og langt og ret svært at finde en shampoo til). Jeg kan klart anbefale det – det er også ret drøjt i brug, så der er til nogle måneder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Jeg synes Head and Heal serien er virkelig god ☺

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEOPARD PYJAMAS SET