RAIINE STELLER JEANS

WISHLIST FEBRUARY

skaermbillede-2017-01-31-kl-11-30-54

INDEHOLDER AFFILIATE sweater BALMAIN trusser TOMMY HILFIGER armbånd ANNI LU ring JULIE SANDLAU
tørklæde LALA BERLIN ring OLE LYNGGAARD parfume HUGO BOSS og ARMANI armbånd HERMES sandaler HERMES


Hej girls

Nu er det vidst ved at være tid til et wishlist indlæg og jeg har derfor bikset en lille collage sammen med de items som jeg virkelig ønsker mig lige pt! Jeg har selvfølgelig nogle af de fine items højere end andre og et af dem er allerede planlagt (måske i morgen allerede faktisk), som jeg synes skal med mig hjem når jeg drager mod København!

Nu vil jeg smide mig på sofaen og sætte en film på, jeg er nemlig syg, IGEN og på antibiotika. Det køre for mig med den sygdom i øjeblikket. Men nu skulle der gerne være håb forude! Ha’ en dejlig dag xx

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAIINE STELLER JEANS