TIGI BED HEAD

ALMOST WEEKEND

6860b84d7f57250557d8ade0d280980b
Good morning girls <3

Så rammer vi snart weekenden, desværre ikke for mit vedkommende da jeg skal arbejde både lørdag og søndag!
Men jeg har alligevel lidt planer for weekenden, da jeg både skal ud og spise en lækker brunch, i biografen og hygge og vigtigst af alt – min bedste veninde kommer hjem fra skiferie.. Hende savner jeg godt nok helt voldsomt. Jeg skal også prøve at få taget lidt billeder til jer af mine tre nye tatoveringer, som jeg fik lavet i går. De er blevet SÅ fede! Plus jeg kun har to piller tilbage af antibiotika, så ren optur jeg går i møde de kommende dage…

Har I nogle planer for weekenden eller skal den stå på ren afslapning?

Ha en dejlig dag xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIGI BED HEAD