MORNING INSPIRATION

// ALT OG INTET #1

tumblr_o5e1k3r8e71r3au0xo1_500
Hej piger

Jeg har tænkt lidt over hvad jeg kan lave af indlæg til jer som er regelmæssige og jeg har derfor tænkt mig at hver uge bliver der postet et ALT OG INTET indlæg – et indlæg som vil indeholde alt fra vigtige ting til ligegyldige informationer…

# Jeg er blevet helt besat af serien GIRLS på HBO. Hvis I endnu ikke har set den, så gør jeg den fornøjelse at begynd med det samme! I vil ikke fortryde.

# Jeg går med tankerne om at farve mit hår en tone mørkere. Måske over i de lidt mere gyldne nuancer. Men jeg ændre selvfølgelig mening fra dag til dag, så jeg skal ikke have kastet mig ud i noget jeg fortryder.

# Som nogle af jer måske også ved (har set på snaps, instagram mm) så skal jeg i gang med at få tatoveret min arm færdig. Planen er at jeg skal have lavet full sleeve på venstra arm og jeg glæder mig allerede!

# Jeg har den sygeste trang til slik og is for tiden.. Jeg spiser det overhovedet ikke, heller ikke engang i weekender – og jeg tænker jeg ville gå i sukkerchok hvis jeg boostede min krop med så meget sukker. Men gud hvor har jeg lyst til de der vingummi søstjerner med sukker på lige nu.. Skræmmende

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORNING INSPIRATION