THIS WEEKS HOT LIST

DAILY INSPIRATION

opdateret-for-nylig151

Har siddet et par timer i dag faktisk og kigget løs inde på Pinterest. Jeg kan seriøst bruge timer derinde, når jeg først kommer i gang med at søge. Jeg faldt over en hel masse lækre inspirations billeder af smukke kvinder og tænkte at dele lidt af dem med jer herinde. Billeder med de lyse jeans gav mig blod på tanden for at finde et par gamle Levis jeans og klippe lidt i dem til sommer. Det er mit forårs projekt! xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS WEEKS HOT LIST