I WOULD LOVE TO WEAR

I’M LOST // MAKE UP HEAVEN

skaermbillede-2017-02-15-kl-06-21-49
Hey girls

Jeg har brug for jeres hjælp. Jeg mangler en GOD concealer og primer, men jeg er simpelthen lost omkring hvilken jeg skal købe! Når det kommer til make up er jeg på total bar bund og aner ikke hvilke produkter jeg skal bruge for en lang og holdbar make up – Jeg har kigget lidt rundt hos MAC Cosmetics og tænker om nogen af jer har prøvet nogen af deres produkter og kan anbefale en bestemt slags til en forvirret én som mig?
Råd og anbefalinger modtages med kyshånd i kommentarfeltet <3

   

6 kommentarer

 • Matilde

  Clinique (All about eyes concealer) er så lækker og dækkende. Den er meget koncentreret, så den holder også i rigtig lang tid – den kan jeg anbefale 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Gør dig selv den tjeneste at købe MAC Pro Long Wear concealer! Den er GENIAL – både til urenheder og mørke rander under øjenene. Har ikke tal på hvor mange flasker jeg har købt 🙂 du skal bare lige være obs på, at pumpefunktionen gør det liiidt svært at styre hvor meget der kommer ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Nars concealer og primer fra Benefit (porefessional). SÅ er du godt kørende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kan stærkt anbefale Nars Radiant Creamy Concealer! Den er så nem og arbejde med, og den holder virkelig længe. God til både under øjnene og spotconcealing 🙂

  I forhold til primers afhænger det helt af, hvilken type du skal bruge. Skal den være fugtgivende kan jeg anbefale Skin Equalizer, Hydrating primer fra Make Up For Ever, Hangover Replenishing Face Primer fra Too Faced og Angel Veil fra Nyx.
  Jeg bruger også en “smoothing” prmer i t-zonen, og hvor man ellers har tekstur. Der kan jeg anbefale Skin Equalizer Mattifying primer fra Make Up For Ever og Porefessional fra Benefit.

  Håber det kan hjælpe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg har tidligere brugt MAC concealers, men jeg kan helt klart anbefale NARS radiance concealer. Den er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WOULD LOVE TO WEAR