I'VE GOT NEW TATTOOS

MORNING INSPIRATION

opdateret-for-nylig152Godmorgen! Så starter jeg igen på job i dag efter en uges sygdom. Dejligt endelig at komme lidt udenfor døren herhjemme igen faktisk. Jeg sad lige og fandt lidt fine inspirations billeder frem og de minder mig virkelig om hvor meget jeg glæder mig til foråret! Nu lover de igen sne og frost, så jeg krydser for at det bare en tomme trusler!

Btw hvis I endnu ikke har hørt den nye sang med Joey Moe – Udenpå indeni // Så gør det lige! Fantastisk sang.
God morgen til alle xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'VE GOT NEW TATTOOS