I'M LOST // MAKE UP HEAVEN

THIS WEEKS HOT LIST

skaermbillede-2017-02-21-kl-10-40-31
stiletter SAINT LAURENT armbånd ANNI LU pels MEOTINE t shirt RAIINE
t shirt BALMAIN sandaler HERMES


hey girls.. Jeg tænker jeg vil begynde at lave en ugens HOT LIST over de ting jeg ønsker mig aller mest i øjeblikket! Lige nu ville jeg virkelig gerne have en mørkerød pels og de lækre stiletter fra Saint Laurent. Faktisk ville min collage være fyldt med endnu flere items, for jeg ønsker mig utrolig meget lige i øjeblikket og har ikke været ude og shoppe i evigheder faktisk! Det må snart laves om ..

Nu vil jeg se lidt mere Girls på HBO og nyde at jeg har det en del bedre i dag, trods hovedpine
Nyd dagen, solen skinner xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M LOST // MAKE UP HEAVEN