My Chanel bags

20% rabat hos Boozt

skaermbillede-2017-03-26-kl-20-14-55
AFFILIATE
jakke SAINT TROPEZ kjole STORM & MARIE stiletter KENDALL+KYLIE stiletter GANNI
sweatshirt GANNI solbriller RAY BAN solbriller RAY BAN


Så køre Boozt med hele 20% rabat igen igen på nyheder og også på deres udsalg, hvis man køber for over 899 ,- og bruger koden NOW20! Jeg har fundet lidt lækre items frem til jer, både fra nyheder og udsalg, som jeg rigtig gerne ville eje! Specielt stiletterne og jakken ville jeg meget gerne kunne tilføje i min garderobe her til foråret.

I må have en dejlig aften, nu vil jeg flyde ud på sofaen resten af aftenen xx

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Chanel bags