20% rabat hos Boozt

ALT ELLER INTET #3

img_6731
Hey bloggen

Endnu en gang tid til et indlæg om alt eller intet – synes egentlig det er en rigtig god måde ligesom at holde “overblik” over hvad der egentlig er sket i ugens/månedens løb. Nogen gange kan man blive overrasket over hvor kedelig ens uge kan være! Ha ha

– Jeg arbejder en hel del i øjeblikket, alt hvad jeg kan faktisk, da jeg prøver at få lavet mig en rigtig god opsparing, til jeg skal til at stå på egne ben, forhåbentlig snart..

– Jeg kæmper med en hel masse ting i øjeblikket, men er rigtig god til at skjule dem. Kender I følelsen af at være ked af en hel masse, men samtidig være glad over de samme ting. Det er en følelse som ikke altid er til at sætte ord på, men har man oplevet det, ved man også hvad jeg snakker om! Alligevel klapper jeg mig selv på skulderen over at vågne op hver morgen med et smil på læben.

– Jeg er blevet besat af tun og avocado! Jeg spiser det stort set hver aften til aftensmad, måske også noget at gøre med at det er nemt og billigt, når man kun er sig selv? ha ha

– Min næste tatovering er planlagt, frisør tiden er booket, påskeferie, veninder, det bliver en god april måned!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat hos Boozt