Træningstøj fra NELLY

CROC SHOPPING BAG

861003_in_pp

SAINT LAURENT CROC SHOPPING TOTE, buy here

Jeg er vitterligt ellevild med tasker, jeg er nærmest besat tror jeg, for ved ikke hvornår jeg skulle få brug for dem alle sammen. Men jeg tror muligvis det skyldes at jeg ikke er så vild med overdrevet brug af smykker, halskæder mm, så det er den måde jeg tilføjer lidt ekstra til et outfit! Men faktisk mangler jeg en shopper, så denne smukke sag fra Saint Laurent ville jo selvfølgelig være perfekt efter min mening! Kan I lide den? 😉 xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningstøj fra NELLY