I WANT THEM

INSPIRATION TIL FORÅRET

 

maja-24majamajawyh-1920x12802987780_majaleoshies
Er der andre end mig der glæder sig helt ekstremt til foråret for alvor vælger at blive hos os? Jeg bliver simpelthen i så godt humør af at se på lækre billeder af Maja Myh og får helt lyst til at hoppe i sandalerne og skindjakken. Dog synes jeg stadig vinden er utrolig kold selvom vi har plus grader! Så jeg venter lige lidt endnu. Er I kommet i forårs humør og begyndt at shoppe lidt nye lækre items til garderoben? xx

   

1 kommentar

  • Kathe

    Lækker inspiration – jeg er så klar til forår! Har du egentlig en pinterest man kan følge? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANT THEM