WEDNESDAY INSPIRATION

MINE TRE GULDKLUMPER

Et indlæg om mine hunde er efterhånden snart ret efterspurgt og jeg tænker derfor det er ved at være på tide at få det udgivet! En lille præsentation af dem kommer først og fremmest, så I ved hvem der er hvem..

img_6077
Wilma den første i flokken, 4 år til sommer og er blanding af pomeranian(mor) og chihuahua(far)

Hun er det sødeste væsen, meget meget stille og rolig og vil helst bare ligge i ens arme og putte en hel dag. Hun er den lidt mere forsigtige og kærlige typer, der passer på de andre (muligvis fordi hun var den første!) – Hun gøer meget sjældent og hvis hun endelig gør er det fordi hun har en grund til det ellers stopper hun lyshurtigt igen hvis man beder hende om det. Hun er mit kæreste eje<3

img_3109
Alma er den miderste af de tre, 4 år til vinter og er en blanding af pomeranian(far) og chihuahua(mor)

Meget specielt væsen, men noget af det kærligste i verden. Hun elsker alle mennesker, elsker at blive nusset og sove på skødet og bedst af alt at få lov at slikke på mennesker. En lidt mærkelig fetish hun har, men hun er seriøst vild med det! ha ha Hun er vokset op under meget dårlige vilkår og har derfor et helt specielt sind som jeg dog har været så heldig at få rettet lidt på køl, så hun nu er blevet meget mere tryg for at gå ture og høre uvante lyde! Hun er en stjerne.

img_1956Silke som er rosinen i pølseenden, den frækkeste af dem alle, blev 2 år her i sidste uge og er ren pomeranian

Den sidste og den mest legesyge lille bandit. Silke var slet ikke meningen at jeg skulle eje, men da jeg så et opslag på Facebook for lidt under to år siden at hun søgte ny familie, kunne jeg selvfølgelig ikke stå for de diamant øjne! Hun er 100% ren pomeranian og havde det sygeste temperament da jeg fik hende. Stædig, ulydig, hidsig og hun bed hvis man kom for tæt på. Men jeg gav ikke op, selvom det tit var den eneste udvej jeg kunne finde – jeg blev ved at prøve at få hende vendt til det bedre og det lykkedes. Hun er nu en rigtig putter og lydig og venlig, dog har hun stadig en snert at det hidsige temperament ved leg, men det er okay, det er til at styre. Heldigvis!

Jeg bliver tit spurgt hvordan det er at have tre hunde og nogle af de mest hidsige små uldtotter at blande i racerne. Mit svar er altid – jeg ville ikke ønske at have en anden race! De er så venlige, rolige og glade i sind at det er en fornøjelse at komme hjem til dem hver dag. De kræver ikke ret meget arbejde, hvis bare man giver en masse kærlighed til dem. De er opmærksomhedskrævende og elsker at lege, så det er egentlig det eneste “arbejde” de giver. Bortset fra en redning eller to om dagen, da de fælder SINDSSYGT meget og pelsen filtre hurtigt. Jeg kan helt klart anbefale racen/racerne til andre og jeg ved at det en race jeg vil blive ved at have, de er fantastiske, hver og en!

   

3 kommentarer

 • Kathe

  hvor er de dejlige! hyggeligt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Er alle tre hunde bare dine alene? 😊 Hvordan finder du tid til af have tre hunde i et liv med fuldtidsarbejde, fest og farver og run på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lorentzen

   Ja det er de 🙂
   Jamen det handler nok om prioritering.. Der er selvfølgelig nogen ting jeg må vælge fra i min hverdag, for at tilpasse mig tid til dem også!
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEDNESDAY INSPIRATION