MINE TRE GULDKLUMPER

My Chanel bags

desktop2Hey bloggen

Der har været lidt interesse for at vise min taske-samling, som faktisk ikke er så stor som nogen tror.. Jeg havde på et tidspunkt en hel del Chanel tasker, men gennem tiden har jeg solgt ud af dem, da jeg simpelthen ikke kunne få taget alle i brug og nogle af dem kun stod og pyntede (ret dyrt pynt)

MEN.. Jeg har stadig to skønheder fra Chanel i min taske samling, som jeg knus elsker begge to. De er begge i medium str 2.55 og den helt perfekte str til en shoppetur, bytur osv. Den næste jeg skal have tilføjet i min samling er en 2.66 da den er lige en tand større og kan sidde bedre over skulderen i dobbeltkæde. Og så må det meget gerne være en reissue!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE TRE GULDKLUMPER