THIS WEEKS WISHLIST

SVAR TIL Q/A

b633ae7e1a71fef302bf89af19b76ac0
Hvad er dit drømmejob?
Mit drømmejob er helt klart at åbne min egen vintage butik med salg af Chanel, LV, SAint Laurent mm., hvor jeg rejser rundt i landet og henter de forskellige vare med hjem til butikken. Det er virkelig en drøm jeg har haft i mange år nu.

Hvordan kan det være du ikke har taget en uddannelse efter gym?
Ærligt var det også planen for 5 år siden da jeg gik ud af HHX. Men så startede jeg som afløser på mit nuværende job og fik tilbudt at blive fuldtid og takkede pænt ja til at få tjent nogen penge til en god opsparing, hvilket så også resulterede i at jeg ikke er kommet væk derfra igen da jeg blev glad for at være der..

Har du arbejdet det samme sted altid?
Jeg har også arbejdet på en natklub for nogle år tilbage og så selvfølgelig ens første job i Kvickly ( ha ha )

Hvad er dine planer med uddannelse?
Jeg har som sagt egentlig ikke gjort mig de store overvejelser om at jeg på noget tidspunkt skal læse videre – men man ved jo aldrig..

Hvis du helt selv kunne vælge din fremtid, hvad ville den så byde på om 5 år?
Jeg ville have min egen lejlighed, måske inde i byen, være på kanten til at åbne min butik og have mit første barn og en mand jeg elsker og vil tilbringe resten af mit liv med.

Hvor er du vokset op henne?
Det er jeg hernede på Stevns – mine forældre har altid boet samme sted.

Hvor går din næste drømmerejse hen?
Helt klart til Zanzi bar. Jeg vil helt utroligt gerne afsted til vinter eller foråret 18. Men nu må vi se hvordan det hele flasker sig imellem tiden og hvor jeg er henne i mit liv på det tidspunkt.

Hvad gør dig allermest glad inden i?
Kærlighed. Nærvær og min familie. Jeg vil til enhver tid sætte det over noget andet i mit liv. Jeg kan muligvis virke til at være enorm glad for materielle goder, hvilket jeg også er, men jeg ville til enhver tid hellere leve på gaden i en papkasse, så længe jeg har min familie og mine nærmeste hos mig og ved de er glade også!

Hvad er din yndlings app?
Instagram! Helt sikkert 😉 ellers Pinterest, den er jeg også ret glad for..

På et tidspunkt skrev du meget om at flytte til København, er det stadig aktuelt?
Ikke lige på nuværende tidspunkt. Kom muligheden og den perfekte lejlighed, ville jeg bestemt ikke sige nej, men jeg søger ikke generelt kun noget ind mod byen pt hvert fald!

Hvordan har du det egentlig?
Rimelig godt spørgsmål faktisk… I bund og grund har jeg det rigtig godt, men der er nogen ting i mit liv i øjeblikket, som nok påvirker mig mere end jeg egentlig vil stå ved, men tænker det er lettest at lave et separat indlæg omkring det i stedet for, som også er lidt mere uddybende. Også til jer som synes jeg er meget anonym herinde omkring mit privatliv. Men ingen bekymring, jeg har det godt og er endelig kommet ovenpå min sygdom.  🙂 xx <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS WEEKS WISHLIST