NEW IN // GLITTER BIKINI

20% HOS BOOZT

skaermbillede-2017-04-23-kl-17-47-31
INDEHOLDER REKLAME LINKS
støvler NEW ZEALAND støvler BIANCO taske MANGO shorts LEVIS
trusser CALVIN KLEIN jakke MDK sutsko SHEPHERD


Godaften girls.. Håber I nyder jeres søndag i fulde drag og er klar til en ny uge begynder i morgen! Jeg startede min morgen op med en masse praktiske ting, kaffe og arbejde. Nu er aftensmaden klaret og jeg er klar til at smide mig på sofaen en times tid, inden jeg skal ud på min sædvanlige powerwalk!

Hvis I endnu ikke har opdaget det, så har Boozt 20% på alle nyheder og alt udsalg hvis man handler for over 899,- og bruger koden NOW20 ! Ovenover har jeg fundet lidt af mine favoritter derfra som går med ind under rabatten.
Ha en dejlig aften! xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // GLITTER BIKINI