WISHLIST

ALT OG INTET #3

14de3edc0cb572ebd44243ed1da49702
Godmorgen. Nu er det igen tid til et alt og intet indlæg, det er faktisk en rigtig god måde til lige at få tænkt igennem, hvad der egentlig er sket og foregået det sidste stykke tid!

– Jeg har været til frisør og fået lysnet mit hår endnu mere. Næste gang går jeg faktisk i lidt en anden retning, men det skal I nok få mere at vide om til den tid! Regner med at strække den med farvningen nu helt frem til efter sommer. Spændende om jeg kan holde det ud til længe med en udvoksning!

– Jeg er kommet ind i en virkelig god rutine med mit løb og powerwalk og jeg kan allerede se rigtig gode resultater på min krop, for ikke at sige at det selvfølgelig også har noget at gøre med min kost! Jeg har ikke rørt noget som helst usundt, pasta eller brød de sidste 3-4 uger og det har altså givet pote på kroppen kan man se.

– Haft en dejlig påske med alle mine nærmeste. Skønt med et par fridage, hvor der er tid til at se familie og venner.

– Købt ny seng til jeg skal flytte! YAY – faktisk skal jeg hente den idag….

– Bestilt min drømme bikini, så nu mangler jeg bare at bestille sommerferien 😉 ha ha

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHLIST