CALVINS ON SALE

OLAPLEX HÅRKUR

18191268_10155327173549306_42539363_n
INDEHOLDER AFFILIATE LINK olaplex HER


Det er hårdt for håret at være farvet lyshåret og jeg er derfor meget opmærksom på hvad jeg udsætter mit hår for. Heldigvis har jeg fået kendskab til denne utrolig lækre hårkur fra Olaplex, som går ind og genopbygger håret inde fra. Den er blevet meget kendt blandt frisører, men er nu også kommet i denne 03 udgave som er til hjemmebrug. Den skal sidde i håret i alt fra 10-30 minutter efter hvor skadet dit hår er og hvad man har tid til og kan bruges en gang om ugen hvis man føler for det ( jeg bruger den fx kun hver 2 uge ca).

Jeg har nu brugt min to gange og mit hår er igen ved at være på rette kurs efter sidste omgang farvning jeg fik hos frisøren. Jeg kan i hvert fald klart anbefale den til alle som har farvet/skadet hår, da den giver en hel masse fugt til håret, selvom prisen er lidt pebret for en 100ml hårkur, så er den bestemt pengene værd efter min mening!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CALVINS ON SALE