FREDAGS INSPIRATION

TODAYS WISHLIST

skaermbillede-2017-04-03-kl-16-22-29
INDEHOLDER AFF. LINK
stiletter GANNI jakke ALEXANDER WANG ring JULIE SANDLAU
kjole BLK DNM t shirt RAIINE taske GUESS

Hey girls

Så er en ny uge startet og der er allerede fart over feltet her fra min side af! Og I skal selvfølgelig heller ikke snydes for en lille ny opdateret wishlist på sådan en dejlig mandag eftermiddag. Jeg er helt overdrevet forelsket i den smukke jakke fra Alexander Wang og ville meget gerne have den i min garderobe. Jeg er blevet helt vild med army grøn for tiden, så den ville være perfekt til min ellers sorte stil.

Nu vil jeg hoppe i løbetøjet og nyde det gode vejr og senere tage hjem til mine forældre og spise i aften. Ha en dejlig mandag eftermiddag/aften alle sammen xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS INSPIRATION