MONDAY INSPIRATION

NEW IN // TRAINING

desktop5INDEHOLDER AFF. LINK
trøje ADIDAS bukser ADIDAS sneakers NIKE


Godmorgen bloggen <3

Dejligt at vågne op til en fridag og en dag hvor jeg kunne sove “lidt” længe helt af mig selv faktisk… Jeg står jo ellers normalt op 6.30 (også når jeg har fri), men i dag blev den altså 8.30 før jeg lettede måsen fra sengen! Jeg fik spist en lækker morgenmad bestående af skyr, æble og blåbær og en god stærk kop kaffe. Så nu er jeg klar til at starte dagen..

Jeg har siddet her til morgen under morgenmaden og fundet lidt lækkert sportstøj fra Zalando og jeg har faktisk været så uartig at jeg har klikket ovenstående items hjem! Nu bliver træning bare lidt sjovere… 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY INSPIRATION