MINE YNDLINGS JEANS

GIRL CRUSH

opdateret-for-nylig160
MAJA WYH

Jeg har et virkelig stort crush på Maja Wyh. Jeg synes simpelthen hun har den mest gennemførte stil og en kvinde jeg virkelig føler mig inspireret af. Jeg kan bruge timevis på at sidde og finde billeder af hende – både på Google og Pinterest! Hun får mig til at få lyst til at tilføje andre farver til min garderobe og farve mit hår.. Dét er der normalt ellers intet der kan få mig til at føle eller tænke..

Hvem er jeres girl crush?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE YNDLINGS JEANS