ALT ELLER INTET #8

NELLY FAVORITTER

REKLAME-LINK

opdateret-for-nylig161kjole HER kjole HER kjole HER

opdateret-for-nylig162jakke HER jakke HER trøje HER

opdateret-for-nylig163sweatshirt HER sweatshirt HER t shirt HER


Godaften bloggen

Længe siden jeg har fået opdateret herinde, så nu var det vidst ved at være på tide. Jeg har fundet mine favoritter frem fra Nelly, da det var et efterspurgt indlæg – så nu var tiden lige perfekt til det! Jeg er virkelig vild med alle items og ville rigtig gerne have dem alle i min garderobe, men lige nu er tøj og andre materielle goder ikke lige det højeste på listen!

Nu vil jeg se en god film og ellers bare slappe af. Der kommer nyt alt eller intet indlæg i morgen med gode “nyheder” <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALT ELLER INTET #8